4-VUOTIAS GUTS JAKAA ILMAISKIERROKSIA, YLLÄTYSLAHJOJA JA 15 000 €

Hurraa-hurraa-hurraa-hurraa! Guts täyttää parin viikon kuluttua täydet neljä vuotta, ja kemuttaminen on jo täydessä vauhdissa. Sinut on tietenkin kutsuttu mukaan bilettämään, eikä tämä kutsu sisällä minkäänlaista lahjatoivomuslistaa. Päinvastoin: Guts tarjoilee sinulle juhlan kunniaksi höveliin tapaansa kierrätysvapaita ilmaiskierroksia aina 4. kesäkuuta 2017 saakka sekä mukavan ekstrabuustin ja pienen yllätyslahjan ihan joka päivä. Samaan aikaan meneillään on toinenkin sanamukaisesti rikastuttava kampanja nimeltä Raharoiske, jossa voit voittaa osuutesi 15 000 euron potista. Nyt jos koska kannattaa suunnata Guts-kasinolle. Synttärijuhlahumu on alkanut, ja meininki tulee yhä vain paranemaan tästä varsinaisen merkkipäivän 22.5. lähestyessä.

Tienaa ilmaiskierroksia ja nauti yllätyslahjoista

Guts lupaa sinulle varsinaista ilmaiskierrossadetta nyt ja tulevina viikkoina, sillä kasvattamalla etenemispalkkiasi pääset käsiksi yhä uusiin, herkullisiin synttärikakkupaloihin. Aina kun saavutat uuden tason, kakkupala avaa valittavaksesi kaksi eri ilmaiskierrospakettivaihtoehtoa. Ja kuten Gutsilla aina, nämä ilmaiskierrokset ovat kierrätysvapaita eli saat niillä tekemäsi voitot ehtana käteisenä. Guts ei olisi Guts, jos homma jäisi tähän. Ehei! Sinulle on edellä kerrottujen spinien lisäksi joka päivä luvassa etenemispalkkisi kasvua buustaava pikku lahja ja vielä sen päälle uusi synttäritarjous. Nämä edut saat napattua yksinkertaisesti klikkaamalla etusivun BOOST-painiketta. Muistathan, että eri pelit täyttävät etenemispalkkiasi eri tahtiin. Tarkemmat tiedot löydät Gutsin sivuilta.

Raha roiskuu – ota osuutesi 15 000 eurosta

Juuri nyt Gutsilla jaetaan paitsi synttäri-ilmaiskierroksia myös tuhteja rahapalkintoja, yhteensä 15 000 euron edestä. Sinulla on mahdollisuus tienata jopa 6000 euroa helposti osallistumalla Raharoiske-arvontaan. Arpajaislipukkeita voit kerätä pelaamalla pelejä Sugar Pop, Rook’s Revenge ja SlotFather Part II. Saat yhden arpalipun jokaista oikealla rahalla pelaamaasi 25 kierrosta kohden. Aikaa sinulla on aina 17. toukokuuta 2017 saakka, joten pelaamalla ahkerasti ehdit kahmia aimo kasan lipukkeita arvontaan. Ja mitä enemmän lipukkeita, sitä mahtavammat mahdollisuudet voittaa. Gutsin Raharoiske-arvonnan voitonjako menee tähän tapaan:

  • 1. palkinto 6000 €
  • 2. palkinto 3000 €
  • 3. palkinto 1000 €
  • 4.-5. palkinto 750 €
  • 6.-8. palkinto 500 €
  • 9.-12. palkinto 250 €
  • 13.-14. palkinto 150 €
  • 15.-19. palkinto 100 €
  • 20.-21. palkinto 50 €
  • 22.-25. palkinto 25 €

Kampanjassa pätevät Gutsin yleiset bonusehdot. Nyt sitten vain kipin kapin Gutsille osallistumaan.